Objects by Design Forums Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home  
Objects by Design Forums : Powered by vBulletin version 2.3.5 Objects by Design Forums > Main Forums > XMI to HTML > problems processing sample xmi
  Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
bishop
Junior Member

Registered: Jan 2003
Location: Germany
Posts: 1

Unhappy problems processing sample xmi

hi!
i've got a problem starting the xslt process: when i start the run.bat (i added the classpath to xalan.jar (2.4.1) xml-apis.jar and xercesImpl.jar (2.2.0) ) i get a ClassCastException:

Exception in Thread "main" java.lang.ClassCastException: org.apache.xalan.res.XSLTErrorResources_de at org.apache.xalan.xslt.Process.main(Process.java:209)

what did i do wrong? i just added the classpath in the run.bat ...

i' using jdk 1.4.0_03-b04

__________________
if you got rocks ripping your board there was too few snow

Last edited by bishop on 01-22-2003 at 03:21 PM

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 01-22-2003 12:08 PM
bishop is offline Click Here to See the Profile for bishop Click here to Send bishop a Private Message Find more posts by bishop Add bishop to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 08:41 AM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is OFF
 

< Contact Us - Objects by Design >

Powered by: vBulletin Version 2.3.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 1999-2005, Objects by Design, Inc.