Objects by Design Forums Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Registration is free! Calendar Find other members Frequently Asked Questions Search Home  
Objects by Design Forums : Powered by vBulletin version 2.3.5 Objects by Design Forums > Main Forums > UML Tools > Encircled M letter in Rose relationship
  Last Thread   Next Thread
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Ananth
Junior Member

Registered: Sep 2002
Location:
Posts: 1

Post Encircled M letter in Rose relationship

When we create class diagrams and check them into the source control and later open the diagrams, some of the relationships which are previously created have a letter circled M letter in between the relationship arrows.

Anyone please let me know what it intimates?

Thanks,

ananth

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 09-20-2002 11:02 AM
Ananth is offline Click Here to See the Profile for Ananth Click here to Send Ananth a Private Message Find more posts by Ananth Add Ananth to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
bparanj
CTO, Zepho Systems

Registered: May 2002
Location: Raleigh, North Carolina
Posts: 277

I have the Mastering UML with Rational Rose 2002, if you can give a keyword to lookup the term from the index, then I might be able to help you. I searched for all the words you have in the posting.

Did you try the online help ?

Bala

__________________
Sun Certified Developer for the Java 2 Platform
http://uml.zepho.com

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 09-20-2002 06:03 PM
bparanj is offline Click Here to See the Profile for bparanj Click here to Send bparanj a Private Message Visit bparanj's homepage! Find more posts by bparanj Add bparanj to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
karthyge
Junior Member

Registered: Oct 2002
Location:
Posts: 1

When you open the model in Rose you may not be loading all the packages. The class diagram that you are opening may have relations to other packages. Try loading those packages. It may help.


Karthy

Report this post to a moderator | IP: Logged

Old Post 10-05-2002 05:45 AM
karthyge is offline Click Here to See the Profile for karthyge Click here to Send karthyge a Private Message Find more posts by karthyge Add karthyge to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 09:16 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

Forum Jump:
Rate This Thread:

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are ON
[IMG] code is OFF
 

< Contact Us - Objects by Design >

Powered by: vBulletin Version 2.3.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Limited.
Copyright 1999-2005, Objects by Design, Inc.